Bersama komuniti Subang Jaya Mac (Bhg 2)

27 Mac: Tahniah kepada semua penerima yang menghadiri majlis Penyampaian Baucer KARISMA HATI RAKYAT 2013 di Pejabat Penyelaras BN DUN Subang Jaya. Saya berharap semoga program ini dapat diteruskan oleh kerajaan pada tahun akan datang…..

.

This slideshow requires JavaScript.

30 Mac: Kita bersama di kompleks 3k Subang Jaya mendengar berita baik YAB PM mengumumkan kerajaan akan menambah lagi 1,000 buah URB (Unit Rondaan Bermotosikal) untuk PDRM dalam menjaga keamanan komuniti.

Kumpulan Pemandu Teksi Subang Jaya telah memberi sokongan kuat kepada inisiatif keselamatan ini.

.

30 Mac: Penduduk-penduduk USJ1 Subang Jaya berpeluang menyaksikan Pelancaran Gelombang Biru pada jam 2 tengahari. Terimakasih diucapkan kepada penyokong-penyokong BN yang tetap yakini bersama-sama BN.

This slideshow requires JavaScript.

Saya juga mengucapkan tahniah dan terimakasih kepada AJK PPKMSJ dan PPKWSJ yang telah membantu menjayakan program Sumbangan Jalinan Kasih yang menyumbangkan beras dan barangan makanan kepada 100 ibu tunggal dan warga emas Subang Jaya.

This slideshow requires JavaScript.

.

30 Mac: Pada malamnya kita telah mengadakan perjumpaan dan dialog bersama pemandu-pemandu teksi Subang Jaya.  Masih ramai dalam masyarakat yang kurang faham tentang permasaalahan mencari rezeki harian kehidupan yang dihadapi oleh pemandu teksi. Tambahan lagi permasaalahan saman dari SPAD yang tidak munasabah. Tidak boleh dinafikan pemandu teksi juga merupakan ahli komuniti kita…..

 

posted by: Admin

Advertisements

About Gan Meng Foo (颜明富)

Generation X-er for Malaysia: Yes to National Spirit, Acceptance, Social Justice

Posted on April 12, 2013, in Community, Family, Health, Malaysia, Social, Subang Jaya and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: